Aanvraagformulier subsidie Steenwijkerland sport door

Velden met een * zijn verplicht.

ORGANISEER EEN ACTIVITEIT EN VRAAG SUBSIDIE AAN

Het afgelopen jaar zijn veel van de sportclubs een hele periode dicht geweest of hebben alternatieve activiteiten aangeboden aan hun leden. Soms hebben mensen op een andere manier gesport of bewogen, bijvoorbeeld door te gaan wandelen, fietsen, etc. Best spannend wat dit gaat betekenen voor uw sportclub, kunnen we ons voorstellen. In september start het nieuwe sportseizoen weer. 

Vanaf de Nationale Sportweek, die start op 17 september, willen we onze inwoners aanmoedigen (weer) te gaan genieten van het sport- en beweegaanbod dat er is in Steenwijkerland. Sport is namelijk leuk en sporten met vrienden is nóg leuker! Sport doet iets met je. 
Daarom willen we als actie vanuit het Steenwijkerlands Sport & Beweegakkoord uw sportclub stimuleren om een sportactiviteit voor onze inwoners te organiseren. Hiervoor stellen we subsidie beschikbaar. 

Wij helpen u om uw sportclub maximaal in de schijnwerpers te zetten. We promoten de activiteiten in ieder geval via een online reclamecampagne.

Hoeveel geld is er beschikbaar?
Per club kan er maximaal € 750,00 worden aangevraagd om de organisatiekosten van de activiteit(en) te dekken. In totaal is er € 30.000,- beschikbaar.

Wat zijn de spelregels?

Er zijn vijf spelregels om voor subsidie in aanmerking te komen. We zetten ze hieronder op een rijtje.

  1. De activiteit wordt georganiseerd door een sport- en beweegaanbieder die op reguliere basis sport en beweegactiviteiten organiseert in Steenwijkerland. Onder een  sport- en beweegaanbieder verstaan we in dit geval een vereniging, stichting, commerciële sportaanbieder of ‘informele sportaanbieder’ zonder formele organisatievorm
  2. De activiteit is bedoeld om inwoners van Steenwijkerland kennis te laten maken met de sportaanbieder en diens aanbod
  3. De activiteit is gericht op mensen die op dit moment nog geen lid zijn, maar ook eigen leden mogen meedoen
  4. De gesubsidieerde activiteit wordt georganiseerd voor 1 december 2022.
  5. De activiteit voldoet aan de corona richtlijnen van de overheid
     

 

Verplichte vraag: Uw gegevens opgeven