Nieuws RSS icoon

 • Terugkijken online informatie bijeenkomst 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?'

  17 juni 2021

  Heeft u de online bijeenkomst over het verduurzamen van uw huis gemist? Deze kunt u nu terugkijken. Op deze pagina leest hoe u dat kunt doen.

 • Telefonisch wethouderspreekuur op 28 juni

  15 juni 2021

  Wilt u als inwoner, organisatie of vereniging in gesprek met een van de wethouders? Op dit moment doen zij dat vanwege de coronamaatregelen telefonisch.

 • Grote brand in Wanneperveen

  15 juni 2021

  In de nacht van maandag op dinsdag 15 juni is in het hotel Giethoorn2Stay aan de Veneweg in Wanneperveen brand ontstaan. De brand ontstond kort na middernacht en bleek al snel uitslaand te zijn.

 • Stookverbod in Steenwijkerland

  15 juni 2021

  Door de aanhoudende droogte in de natuur is er op dit moment een verhoogde kans op snelle uitbreiding van een natuurbrand. Vanwege de droogte en de verwachte hogere temperaturen voor de komende dagen geldt voor de regio IJsselland momenteel fase 2 ‘extra alert’.

 • Gemeentearchief weer open voor bezoek

  01 juni 2021

  Als gevolg van de landelijke versoepelingen van de coronamaatregelen is de studieruimte van het gemeentearchief vanaf 1 juni 2021 weer open. Het gemeentearchief is dan, alleen op afspraak, geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur.