Nieuws

 • Bijeenkomst voor de startende ondernemer 13 november 2018

  Op donderdag 15 november 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland en Zelfstandig Met Elkaar Netwerk een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen.

 • Meld u aan voor de gratis antislipcursus! 13 november 2018

  Remmen op een natgeregend en daardoor glad wegdek, een noodstop maken bij 50 kilometer per uur, een onverwacht scherpe bocht (slipgevaar) indraaien en toch uw auto onder controle weten te houden. Kortom, wilt u de komende winter goed voorbereid op weg gaan? Volg dan nu een gratis antislipcursus.

 • Steenwijkerland peilt in november over dienstverlening 08 november 2018

  Sinds 9 juli 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. We willen graag uw mening hierover weten. Deze keer is het onderwerp dienstverlening. Via een vragenlijst kunt u aangeven wat u belangrijk vindt.

 • Informatieavond ‘energiezuinig en comfortabel wonen’ 06 november 2018

  Wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger, goedkoper én comfortabeler maakt? Kom dan op dinsdagavond 20 november 2018 naar de informatiebijeenkomst van het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland in het multifunctioneel centrum ‘Hoogthij’ aan de Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Een kopje koffie of thee staat vanaf 19.15 uur voor u klaar.

 • Informatieavond voor alle amateursportorganisaties 23 oktober 2018

  Op maandagavond 19 november 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland een informatieavond over de btw-vrijstelling voor sport en de nieuwe landelijke subsidieregeling voor amateursportorganisaties die hiermee samenhangt.