Nieuws RSS icoon

 • Koninklijke onderscheiding voor Hans Meijerink

  15 november 2019

  Op vrijdag 15 november 2019 reikte burgemeester Rob Bats een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer H(ans) Meijerink uit Oldemarkt. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn werk als brandweervrijwilliger. Hans Meijerink is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 • Aanvragen reisdocument niet mogelijk op 29 november

  14 november 2019

  Door technisch onderhoud is het niet mogelijk om op 29 november 2019 een reisdocument (paspoort/identiteitskaart) aan te vragen. U kunt uw reisdocument wel ophalen. Onze excuses voor het ongemak.

 • West-Overijssel werkt samen aan de energietransitie

  13 november 2019

  Provincie, gemeenten, waterschap en netbeheerder in West Overijssel werken samen aan een Regionale Energie Strategie. Hierin staat waar en hoeveel duurzame elektriciteit er in 2030 in de regio kan worden opgewekt en wat daarvoor nodig is. Ook de gemeente Steenwijkerland doet mee. In een startnota waar de gemeenteraad binnenkort een besluit over neemt, staat op welke manier de partners samenwerken.

 • Informatieavond ‘energiezuinig en comfortabel wonen’

  12 november 2019

  Wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger, goedkoper én comfortabeler maakt? Kom dan op maandagavond 25 november 2019 naar de informatiebijeenkomst van het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland in het Multifunctioneel Centrum ‘Hoogthij’ aan de Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Een kopje koffie of thee staat vanaf 19.15 uur voor u klaar.

 • Uitnodiging informatieavond over werving vrijwilligers

  12 november 2019

  Heeft u een tekort aan vrijwilligers? Vindt u het ook lastig om nieuwe bestuursleden te vinden? Dan is deze uitnodiging iets voor u! Na de succesvolle eerste editie bieden Sociaal Werk De Kop en de gemeente Steenwijkerland de cursus 'Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd' nogmaals aan. De cursus is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers voor verenigingen. Tijdens een informatieavond op woensdag 20 november 2019 wil Sociaal Werk De Kop u graag uitleggen hoe deze cursus bij uw vereniging tot meer vrijwilligers kan leiden. De informatieavond is in De Buze in Steenwijk. Aan het eind van de avond kunt u zich inschrijven voor de cursus. Deelname aan de informatieavond en de cursus is gratis.

 • Informatiebijeenkomsten nieuwe leverancier hulpmiddelen

  22 oktober 2019

  Vanaf 1 november 2019 is RSR Revalidatieservice BV de nieuwe leverancier van hulpmiddelen voor inwoners van de gemeente Steenwijkerland.

 • Najaarsnota 2019 in Steenwijkerland beter dan verwacht

  22 oktober 2019
 • Steenwijkerland presenteert sluitende meerjarenbegroting

  16 oktober 2019