Kom ook langs bij het Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk

Wilt u weten hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken? Hoe u het kunt isoleren? Of welke mogelijkheden u nog meer hebt om energie te besparen? De voorlichters in het Infopunt Duurzaam Doen helpen u op weg met gerichte informatie, tips en persoonlijke adviezen.

U kunt er niet alleen terecht voor informatie maar ook voor inspiratie. In het Infopunt ziet u praktische voorbeelden. Wat doen de gemeente, bedrijven en andere organisaties? Wat leeft er in de buurten en kernen? En wat kunt u zelf doen? De aanwezige voorlichters helpen u graag om een bewuste keuze te maken. Pak ik wat vaker de fiets in plaats van de auto? Ga ik een dag minder vlees eten? Wat kunt u in uw tuin doen? Wat kunt u met andere bewoners oppakken? 

Stel uw vragen 

Zet de voorlichters van het Infopunt Duurzaam Doen aan het werk! Ze denken graag met u mee. Ook houden energiecoaches, een energieadviseur en een tuincoach voor al uw groene vragen spreekuur in het Infopunt Duurzaam Doen. Het Infopunt gaat ook diverse activiteiten organiseren, zoals lezingen en workshops.Logo Infopunt Duurzaam Doen

Infopunt Duurzaam Doen
Kerkstraat 4 Steenwijk
Telefoon: 06 - 21 92 24 29

Kijk op duurzaamsteenwijkerland.nl/infopunt voor de spreekuur- en openingstijden.

Voorkant Infopunt