Online informatiebijeenkomst ‘Energiezuinig en comfortabel wonen’

Op dinsdag 26 mei organiseerden we een online informatiebijeenkomst waarin deelnemers informatie kregen over:
- Het energiezuiniger en comfortabeler maken van hun huis
- Welke oplossingen daarvoor zijn
- Hoe energiekosten verlaagd kunnen worden
- Welke subsidies er zijn voor verduurzaming
- Mooie voorbeelden uit hun omgeving

De bijeenkomst werd goed gewaardeerd en na afloop konden de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij een van onze bouwmarkten.

Wilt u ook deelnemen aan een bijeenkomst waarbij u antwoord krijgt op de vraag 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?' Stuur een mail naar duurzaam@steenwijkerland.nl Wij sturen u een mail zodra we weer een bijeenkomst over dit onderwerp organiseren.

Wilt u meer weten over het verlagen van uw energiegebruik en het verbeteren van uw wooncomfort? Kijk dan op de website van het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland. Het energieloket is een samenwerking van de gemeente, de provincie, energieadviseurs en uitvoerende bedrijven in de regio.