Online informatiebijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’

Op dinsdag 1 juni 2021 organiseren we weer een online informatiebijeenkomst waarin u antwoord krijgt op de vraag 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?' Dit doen we samen met duurzaamheidscombinatie DCZ. U kunt gewoon thuis kijken op uw computer, tablet of telefoon. Wel zo makkelijk. Wilt u er online bij zijn? Meld u dan aan.

Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt u informatie over:

• Het energiezuiniger en comfortabeler maken van uw huis
  • Welke oplossingen daarvoor zijn
  • Hoe u uw energiekosten kunt verlagen
  • Welke subsidies er zijn voor verduurzaming
  • Mooie voorbeelden uit uw omgeving

Ook kunt u tijdens de bijeenkomst digitaal vragen stellen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een gratis adviesgesprek met de energieadviseur.

De online informatiebijeenkomst is bedoeld voor woningeigenaren in Steenwijkerland. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt een uur.

Aanmelden

U kunt zich vooraf aanmelden door onderstaande QR-code te scannen of via de link xement.webinargeek.com/verduurzaammijnhuis-sl-1-6 Na aanmelding krijgt u een mail met daarin de link die u op 1 juni kunt aanklikken om de digitale bijeenkomst bij te kunnen wonen.

QR code aanmelden online bijeenkomst hoe verduurzaam ik mijn huis

Wilt u meer weten over het verlagen van uw energiegebruik en het verbeteren van uw wooncomfort? Kijk dan op de website van het Duurzaam Bouwloket Steenwijkerland. Het Duurzaam Bouwloket is een samenwerking van de gemeente, de provincie, energieadviseurs en uitvoerende bedrijven in de regio.