Tegeltaxi in actie

Gaat u in de tuin bezig? Ga tegelwippen en maak Steenwijkerland een stukje groener!

NK tegelwippenGemeente Steenwijkerland doet mee met het NK-tegelwippen. Tot en met 31 oktober 2022 gaan we de strijd aan met andere gemeenten, met als regionale tegenstander gemeente Meppel. Doel: Zoveel mogelijk (tuin)tegels vervangen door groen! Doet u ook mee?

Weet u niet wat u met uw verwijderde tegels moet? Geef ze mee aan de Tegeltaxi: de gratis ophaalservice voor uw verwijderde tegels!

Meld uw tegels aan via het mailadres NK-tegelwippen@steenwijkerland.nl, onder vermelding van uw naam, adres en (geschatte) aantal tegels. Aanmelden kan tot 1 september. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en krijgt u meer informatie over de afhaaldatum. De spelregels om mee te doen zijn als volgt:

• De Tegeltaxi haalt alleen tegels op waar groen voor in de plaats komt. U kunt dit op 2 manieren aantonen:
  1. U stuurt ons een bewijs van uw aanmelding van de tegels bij het NK Tegelwippen.
  2. Of u stuurt ons een voor- en na foto van de tuin.
  • Tegels die niet zijn aangemeld worden niet opgehaald.
  • De Tegeltaxi haalt alleen tegels op. Dus géén stoepranden, zand, tuinafval of ander (grof) huishoudelijk afval.
  • Deze ophaalservice is uitsluitend bedoeld voor huishoudens. Niet voor bedrijven, instellingen, scholen, kerken, etc.

Vergeet niet uw gewipte tegels aan te melden via de website van het NK-tegelwippen.