Terugkijken informatiebijeenkomst ‘Uw gasverbruik halveren met de hybride warmtepomp’

Heeft u de online bijeenkomst over het halveren van uw gasverbruik met de hybride warmtepomp gemist? Deze kunt u terugkijken. Op deze pagina leest u hoe u dat kunt doen.

Door de hoge energieprijzen en hoge subsidies is het verduurzamen van uw huis een van de beste investeringen die u kunt doen. Steeds meer woningeigenaren kiezen daarbij voor een hybride warmtepomp. Tijdens deze online bijeenkomst wordt uitgelegd hoe een hybride warmtepomp werkt en wat de mogelijkheden, kosten en opbrengsten zijn. Een hybride warmtepomp verwarmt gedeeltelijk op stroom en gedeeltelijk op gas (als het zeer koud is). Bij veel woningen is dit al mogelijk zonder hele grote aanpassingen en investeringen. Uw huis is dan nog niet helemaal aardgasloos, maar u zet wel een stap in de goede richting. U bespaart meteen op uw stookkosten en vermindert uw CO2-uitstoot. 

AanmeldenWarmtepomp

U kunt de bijeenkomst tot 1 juli 2022 terugkijken wanneer het u uitkomt. U kunt zich op elk moment online aanmelden. Na aanmelding ontvangt u via de mail een link die u kunt aanklikken om de bijeenkomst terug te kijken wanneer het u uitkomt. U kunt gewoon thuis op uw computer, tablet of telefoon meedoen. Tijdens het terugkijken kunt u vragen stellen via de chat. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Gratis adviesgesprek

Wilt u weten welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn voor uw woning? Na afloop van het kijken naar de bijeenkomst kunt u zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek met onze energieadviseur. DCZ (Duurzaamheidscombinatie Zwolle) komt dan bij u langs.

Alvast meer weten over hybride warmtepompen?

Op de website van Milieu Centraal is praktische informatie te vinden over hybride warmtepompen.  

Op ons gemeentelijk energieloket, het Duurzaam Bouwloket, kunt u een factsheet opvragen over warmtepompen.