Terugkijken informatiebijeenkomst ‘Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’

Heeft u de online bijeenkomst over het verduurzamen van uw huis gemist? Deze kunt u terugkijken. Op deze pagina leest u hoe u dat kunt doen.

Online bijeenkomst 'Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’

De energieprijzen stijgen enorm. Steeds meer inwoners vragen zich af hoe ze de energiekosten in de hand kunnen houden. In een verduurzaamde woning woont u voordelig, energiezuinig en comfortabel. Daarom is het verduurzamen van uw huis één van de beste investeringen die u kunt doen, mede dankzij subsidies van de overheid. Tijdens deze bijeenkomst hoort en ziet u hoe u dat als woningeigenaar goed kunt aanpakken. In slechts 1 uur bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies. 

Meld u aan om de online bijeenkomst terug te kijken

Wilt u de online bijeenkomst terugkijken? Dat kan tot 1 mei 2022, gewoon thuis op uw computer, tablet of telefoon. U kunt zich online aanmelden.

In slechts 1 uur tijd bent u op de hoogte van: 

  • Het energiezuiniger en comfortabeler maken van uw huis
  • Welke oplossingen daarvoor zijn
  • Hoe u uw energiekosten kunt verlagen
  • Welke subsidies er zijn voor verduurzaming
  • Voordeel en ontzorging bij uitvoering van energiemaatregelen aan uw woning

Warmtepomp en isoleren

Ook krijgt u informatie over warmtepompen en isoleren. De subsidies voor isolatie en warmtepompen zijn voor 2022 flink verhoogd. Daardoor wordt het in 2022 voor steeds meer woningeigenaren in Steenwijkerland interessant om hun huis te verduurzamen.

Gratis adviesgesprek

Wilt u weten welke maatregelen mogelijk zijn voor uw woning? Na afloop van deze online bijeenkomst kunt u zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek met onze energieadviseur. DCZ (Duurzaamheidscombinatie Zwolle) komt bij u langs.

Daarnaast kunt u zich aanmelden voor een voordelige infraroodscan. Met een infraroodscan kunt u zien waar in uw woning warmte weglekt en wat u hiertegen kunt doen.