Praat mee over gezondheid op 10 mei

Wat vindt u belangrijk als het om gezondheid gaat? Die vraag staat centraal tijdens een interactieve avond die we op woensdag 10 mei organiseren in Rabotheater De Meenthe. De avond is bedoeld voor iedereen die daarover wil meepraten en meedenken of wil meeluisteren.

Moeten er meer gebieden rookvrij worden? Willen we meer groen in de wijk omdat we weten dat dit minder stress oplevert? Gaan we ‘elkaar ontmoeten’ stimuleren? Allemaal vragen die te maken hebben met gezondheid. De antwoorden op dit soort vragen zijn belangrijk om keuzes te kunnen maken. 

Om meningen en ideeën op te halen, heeft de gemeente op woensdag 10 mei een avond over gezondheid georganiseerd. Tijdens die avond werd op basis van verschillende onderzoeken en monitors een beeld geschetst van hoe we er in Steenwijkerland voor staan als het om gezondheid gaat. Onder leiding van avondvoorzitter Roos Verheggen konden de deelnemers in groepen met elkaar in gesprek. Belangrijke vragen daarbij waren: wat betekent gezondheid voor u? En wat hebben we daarvoor nodig?

Verslag

Van de bijeenkomst op 10 mei kunt u het (concept)verslag bijeenkomst over gezondheid (pdf, 414 KB) lezen. Heeft u naar aanleiding van dit verslag opmerkingen, vragen of suggesties? Bel of mail ons dan gerust. Dat kan door te mailen naar sandra.marseille@steenwijkerland.nl of bel naar 14 0521.  

Documenten