Groot onderhoud openbare ruimte pad Dorpsgracht

Nieuwsbrief Giethoorn, april 2022 (pdf 402 kB)
Bewonersbrief asfaltwerkzaamheden Noorderpad, Molenweg, Middenbuurt - maart/april 2022 (pdf 384 kB)
Faseringsplan asfaltwerkzaamheden Noorderpad, Molenweg, Middenbuurt - maart/april 2022 (pdf 2MB)

Waarom

Het pad langs de Dorpsgracht is, net als de bruggen en vonders aan onderhoud toe. Dit onderhoud maakt onderdeel uit van de Gebiedsgerichte aanpak Giethoorn. De plannen voor de aanpak van het pad langs de Dorpsgracht hebben we samen met ‘t Gieters Belang, Giethoorn Onderneemt, adviesbureau Roelofs en aannemer G. Hellinga B.V. uitgewerkt. Een behoorlijke klus.

Wanneer

De 1e fase, het groot onderhoud van het Binnenpad is in april 2021 afgerond, met een mooi resultaat. In november 2021 zijn we gestart met fase 2, het groot onderhoud van het Noorderpad, de Molenweg en de Middenbuurt. Deze fase wordt in april 2022 afgerond. In het najaar van 2022 starten we met de laatste fase, het groot onderhoud van het Zuiderpad en de Langesteeg.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Jos de Laat is de omgevingsmanager vanuit aannemer Hellinga. U kunt contact met hem opnemen via jos@ghellinga.nl of via telefoonnummer 06 - 10 79 35 29. Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan gerust contact op met Arjan Vroklage, projectleider gemeente Steenwijkerland. Hij is bereikbaar via arjan.vroklage@steenwijkerland.nl of via telefoonnummer 14 0521.

Zie ook