Groot onderhoud N334 (Beulakerweg)

Nieuws

Begin 2022 heeft gemeente Steenwijkerland samen met provincie Overijssel groot onderhoud uitgevoerd aan de N334 (Beulakerweg) in Giethoorn. Provincie Overijssel en gemeente Steenwijkerland willen graag dat iedereen comfortabel en veilig kan reizen in Overijssel. Daarom voeren zij regelmatig onderhoud uit aan de weg.

Waarom

Het wegdek van de N334 (Beulakerweg) in Giethoorn en het fietspad dat er naast ligt zijn aan vervanging toe. Het asfalt tussen Giethoorn Noord en de Nering wordt vernieuwd. Omdat de gemeente in maart 2022 een aansluiting wil aanleggen bij de nieuwe school OBS de Punter is besloten om dit gezamenlijk op te pakken. Zo zorgen we voor een veilige doorstroming op de N334 (Beulakerweg).

Wanneer

Eind december 2021 zijn de werkzaamheden aanbesteed en hebben provincie en gemeente tijdens een digitale informatiebijeenkomst de werkzaamheden gepresenteerd en toegelicht. In de periode van maart tot half april 2022 (voor het toeristenseizoen) is het groot onderhoud aan de N334 (Beulakerweg) in Giethoorn uitgevoerd.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met gemeentelijk projectleider Arjan Vroklage. Dat kan via telefoonnummer 14 0521. 

Zie ook