Reconstructie fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering

Nieuws

Video-impressie van de renovatie van het fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering (YouTube)

Video van Aannemer Schagen van de 'Reconstructie fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering' (YouTube)

Waarom

Het fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering was aan vervanging toe. Onderhoud was hard nodig; op een aantal plekken was de kwaliteit van het asfalt in de loop van de jaren erg verminderd. Het tracé Ossenzijl-Kalenberg is volledig vervangen in grijs beton op 1,5 meter breed. Het Heuvenpad is vervangen van 1,5 meter naar 2,5 meter breed in grijs beton. De reconstructie van fietspad Ossenzijl-Kalenberg–Wetering is onderdeel van het project 'Aanpak 12 fietspaden Steenwijkerland'.

Wanneer

Op 21 mei 2021 opende wethouder Marcel Scheringa samen met gedeputeerde Roy de Witte het fietspad

Omgevingsmanager

Heeft u klachten of wilt u iets melden? Neem dan contact op met Henry Snoeijer, omgevingsmanager vanuit de aannemer. Hij is bereikbaar via h.snoeijer@schageninfra.nl of via telefoonnummer 06 – 25 68 37 33.
Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met Sebastiaan Top, projectleider gemeente Steenwijkerland. Hij is bereikbaar via sebastiaan.top@steenwijkerland.nl of via telefoonnummer 14 0521.

Omgevingsapp

Via een omgevingsapp kunt u ook op de hoogte blijven van de voortgang van het project. Dat kan via de app Schagen Infra, gratis te downloaden in de app- of playstore. Door in de app te klikken op 'Fietspad Ossenzijl-Kalenberg' volgt u het project. Tijdens de uitvoering zijn er wekelijks nieuwtjes en foto’s geplaatst.