Reconstructie fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering

Nieuws

Video-impressie van de renovatie van het fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering (YouTube)

Video van Aannemer Schagen van de 'Reconstructie fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering' (YouTube)

Waarom

Het fietspad Ossenzijl-Kalenberg-Wetering was aan vervanging toe. Onderhoud was hard nodig; op een aantal plekken was de kwaliteit van het asfalt in de loop van de jaren erg verminderd. Het tracé Ossenzijl-Kalenberg is volledig vervangen in grijs beton op 1,5 meter breed. Het Heuvenpad is vervangen van 1,5 meter naar 2,5 meter breed in grijs beton. De reconstructie van fietspad Ossenzijl-Kalenberg–Wetering is onderdeel van het project 'Aanpak 12 fietspaden Steenwijkerland'.

Wanneer

Op 21 mei 2021 opende wethouder Marcel Scheringa samen met gedeputeerde Roy de Witte het fietspad

Meer informatie

Omgevingsmanager

Heeft u klachten of wilt u iets melden? Neem dan contact op met Henry Snoeijer, omgevingsmanager vanuit de aannemer. Hij is bereikbaar via h.snoeijer@schageninfra.nl of via telefoonnummer 06 – 25 68 37 33.
Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met Sebastiaan Top, projectleider gemeente Steenwijkerland. Hij is bereikbaar via sebastiaan.top@steenwijkerland.nl of via telefoonnummer 14 0521.

Omgevingsapp

Via een omgevingsapp kunt u ook op de hoogte blijven van de voortgang van het project. Dat kan via de app Schagen Infra, gratis te downloaden in de app- of playstore. Door in de app te klikken op 'Fietspad Ossenzijl-Kalenberg' volgt u het project. Tijdens de uitvoering zijn er wekelijks nieuwtjes en foto’s geplaatst.

Nieuwsarchief