Herinrichting Kallenkote fase 2

Kallenkote fase 2

Nieuws

Uitnodiging inloopavond Herinrichting Kallenkote fase 2 op 15 juli 2021 in Dorpshuis Kallenkote (pdf 83kB)
Tekening Herinrichting Kallenkote fase 2 (pdf 3,9MB)

Waarom

De rijbaan in Kallenkote was aan onderhoud toe. De 1e fase van de Herinrichting Kallenkote is in april 2018 afgerond, met een mooi resultaat. De afgelopen periode hebben we samen met Plaatselijk Belang een plan gemaakt voor de 2e fase van de herinrichting Kallenkote. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp en een planning voor de uitvoering van het werk. In de 2e fase richten we de rijbaan vanaf de Steenakkers tot de Kievitweg opnieuw in. Uitgangspunt hierbij is dat we de weginrichting van de 1e fase doortrekken. De rijbaan wordt uitgevoerd in rode stenen, met aan weerszijden een gele fietssuggestiestrook van 1,50 meter breed.

Wanneer

Uitvoering fase 1 (Steenakkers – viaduct) loopt van 4 oktober tot en met 24 december 2021. Uitvoering fase 2 (viaduct – Kievitweg) loopt van begin 2022 tot 1 april 2022.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met Dennis Bron, projectleider gemeente Steenwijkerland. Hij is bereikbaar per telefoon via nummer 14 0521 of per mail via dennis.bron@steenwijkerland.nl