Herinrichting Kallenkote

afbeelding omleiding herinrichting kallenkote

Nieuws

Bewonersbrief voortgang herinrichting Kallenkote, dec. 2017 (pdf 59kb)

Foto's voortgang werkzaamheden herinrichting Kallenkote, dec. 2017 (pdf 1mb)

Waarom

De rijbaan in Kallenkote is grotendeels aan onderhoud toe. Op 16 februari 2017 is voor de eerste keer met bewoners en Plaatselijk Belang Kallenkote gesproken over een gewenste herinrichting. Donderdag 18 mei 2017 is er een vervolg-overleg geweest waarbij de plannen in detail met elkaar zijn besproken.

Wanneer

Van 18 september tot aan het voorjaar 2018 wordt het werk in een aantal fasen uitgevoerd. De werkzaamheden zijn gestart vanaf het kruispunt Kievitweg / Kallenkote richting Taman Indonesia. Als laatste wordt van 26 tot en met 29 maart 2018 het kruispunt aangepakt. Hiermee sluiten we aan bij werkzaamheden van de Torenlanden in Steenwijk, waarbij Kallenkote tijdelijk als omleidingsroute voor het landbouwverkeer wordt gebruikt. Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan afgesloten voor het doorgaande verkeer dat via Havelte wordt omgeleid. Voor plaatselijke verkeer (inclusief landbouwverkeer, fietsers en wandelaars) is er een omleiding ter plaatse.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjan Vroklage, projectleider gemeente Steenwijkerland, telefoon 14 0521, arjan.vroklage@steenwijkerland.nl

Zie ook