Vacature: centrummanager voor binnenstad Steenwijk

‘Ga aan de slag met het uitwerken van de visie op de binnenstad’. Die opdracht willen ondernemers en bewoners van de binnenstad van Steenwijk én de gemeente meegeven aan een aan te trekken centrummanager. En daarom is er een vacature opengesteld. Er wordt gezocht naar een echte spin in het web en bruggenbouwer. Belangstellenden kunnen solliciteren bij Stichting Steenwijk Vestingstad.

De visie op de binnenstad is gemaakt door ondernemers (verenigd in Stichting Steenwijk Vestingstad), bewoners (verenigd in Vereniging Bewoners Centrum Steenwijk) en de gemeente. In de visie staan uitgangspunten voor concrete acties die de binnenstad van Steenwijk nóg aantrekkelijker moeten maken. De gemeenteraad stelde hiervoor onlangs de financiële middelen beschikbaar. Voor het uitvoeren van de visie zijn de samenwerkende partijen op zoek naar een professionele centrummanager.

Reageren kan tot 18 maart 2017

Op www.steenwijkvestingstad.nl staat de volledige tekst van de vacature. Wie meer wil weten, kan bellen met het secretariaat van Stichting Steenwijk Vestingstad, telefoon (0521) 524 991 of met René Sturre, senior adviseur van de gemeente, telefoon 14 0521. Belangstellenden kunnen tot 18 maart 2017 een sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en CV per e-mail sturen naar secretariaat@steenwijkvestingstad.nl