Wegwerkzaamheden en wegafsluitingen in Steenwijkerland

Deze pagina geeft het overzicht van wegwerkzaamheden en wegafsluitingen binnen gemeente Steenwijkerland.

Steenwijkerland

Onderhoud asfaltwegen 2020: van 13 augustus tot en met 30 oktober wordt op diverse locaties onderhoud uitgevoerd aan de asfaltwegen. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid met borden. Ook worden verkeersregelaars ingezet. We hebben voor u een overzicht van de locaties gemaakt.

Slijtlagen aanbrengen
Daarnaast wordt op 20 en 21 augustus op ca. 20 wegvakken verspreid over de gemeente een slijtlaag aangebracht. Deze werkzaamheden duren kort maar zijn erg weersafhankelijk. Er worden borden geplaatst en verkeersregelaars ingezet.
Straatwerk Gierwal
Van 10 t/m 14 augustus: herstraten zijpoten van de Gierwal, geen / weinig overlast voor doorgaand verkeer. Van 17 augustus t/m 25 september: herstraten van de Gierwal, geen doorgaand verkeer mogelijk, omleiding via Van Karnebeeklaan.

Giethoorn

• Kanaaldijk: van 10 augustus tot en met 23 december 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (met uitzondering van landbouwverkeer) voor de vervanging van het gemaal van het Waterschap,

Steenwijk

• Kanaalstraat (tussen huisnummer 15 en 21): van 10 augustus tot en met 11 september 2020 gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers in verband met de renovatie van een woningblok
  • Kanaalstraat (tussen huisnummer 1 en 7): van 7 september tot en met 7 oktober 2020 gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers in verband met de renovatie van een woningblok.
  • Parkstraat (tussen huisnummer 13 en 23): van 5 oktober tot en met 6 november 2020 gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers in verband met de renovatie van een woningblok.
  • Oosterstraat, Gasthuisstraat, Markt (24 t/m 48), Kerkstraat (1 t/m 5), Woldpromenade, Korte Woldpromenade, Neerwoldstraat (9a t/m 39), Paardenmarkt, Burg. G. Borgesiusstraat (tussen Oosterpoort en Weemstraat): afgesloten op 3 november 2020 van 5.30 tot 19.00 uur voor de Elfduizendmarkt.

Steenwijkerwold

• Gelderingen (tussen nr. 101 en Basserweg): op 8 september 2020 van 8.00 t0t 12.30 uur tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer in verband met uitvoering remproef van ANWB Streetwise - KBS Don Bosco. Hulpdiensten kunnen passeren.