Sportkampioenen van 2019 uit Steenwijkerland gezocht!

Ieder jaar zetten we onze sportkampioenen in het zonnetje. Dat doen we tijdens de Sportverkiezingen. Natuurlijk willen we geen kampioenen over het hoofd zien. En daarom doen we deze oproep: kent u een sporter die in 2019 een bijzondere prestatie heeft verricht? Geef het aan ons door!

Welke sporters komen in aanmerking?

We zijn op zoek naar kampioenen die in het kalenderjaar 2019 in een tak van sport:

• Een 1e, 2e of 3e plaats hebben behaald op een Europees of wereldkampioenschap (als individuele sporter of in teamverband)
  • Een 1e, 2e of 3e plaats op een landelijk kampioenschap hebben behaald (als individuele sporter of in teamverband)
  • Een regionaal of provinciaal kampioenschap (1e plaats) of promotie hebben behaald (als individuele sporter of in teamverband)

Laat het ons weten!

Kent u een sporter of sporters die zo’n prestatie heeft/hebben behaald? Laat het ons weten. U kunt kampioenen aanmelden door een e-mail te sturen naar sport@steenwijkerland.nl

Bij deze aanmelding ontvangen we graag wat meer informatie over de kampioen(en), zoals naam en adres van de (contact)persoon, het niveau van de prestatie, telefoonnummer en de naam van de vereniging of sportinstelling die de sporter of het team begeleidt.

Kent u iemand die niet precies past binnen de genoemde criteria, maar die volgens u wel een absolute sportkampioen is? Meld dit dan ook bij ons, met een toelichting waarom we voor deze sportkampioen een uitzondering moeten maken.

Tot wanneer kunt u iemand opgeven?

U kunt tot uiterlijk 31 december 2019 kandidaten aanmelden.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt bellen met of mailen naar Mariska Zwartsenburg van de gemeente (telefoon: 14 0521 of e-mail: sport@steenwijkerland.nl).