Aanbod sociale huur in Steenwijkerland

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in Steenwijkerland? Bij de volgende woningcorporaties kunt u hiervoor terecht.

Stichting Woonconcept

  Logo WoonconceptStichting Woonconcept heeft vooral woningen in de kernen Steenwijk en Steenwijkerwold. Zoekt u een nieuwe woning? Dan is het nodig om u in te schrijven. Inschrijven is gratis en kan via www.thuiskompas.nl Daar vindt u de woningen die door Woonconcept worden aangeboden.Wetland Wonen Groep

  Logo Wetland WonenWetland Wonen biedt woningen aan voor alleenstaanden, gezinnen, ouderen en mensen met een zorgvraag. U vindt het aanbod van Wetland Wonen op www.dewoningzoeker.nl Daar kunt u zich ook inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.wetlandwonen.nl 


 

Omnia Wonen

  Logo Omnia WonenOmnia Wonen biedt mensen met een beperkt inkomen een passende en betaalbare woning. Zoekt u een woning in de sociale- en of vrije sector in Steenwijk, Eesveen of Oldemarkt? Schrijft u zich dan in als woningzoekende via www.omniawonen.nl Daar vindt u ook meer informatie over het woningaanbod.


 

Woonzorg Nederland

  Logo Woonzorg NederlandWoonzorg Nederland biedt woningen aan voor 55-plussers in het wooncentrum Hildo Krop en rondom de Zonnekamp in Steenwijk. Meer informatie hierover vindt u op www.woonzorg.nl Daar kunt u zich ook inschrijven.