14 januari 2021 P&O Café regio Steenwijkerland

De gevolgen van de corona-crisis zijn voelbaar en de mismatch op arbeidsmarkt is alleen maar toegenomen. De roep om innovatiever met onze arbeidsbevolking om te gaan groeit. Maar hoe doen we dat met elkaar? Daar praten we aan de hand van een aantal thema’s over verder tijdens het tweede P&O café op 14 januari van 15.30 tot 17.00 uur.

Wat kunt u verwachten?


Deze webinar wordt georganiseerd onder de noemer van het  Actieplan Werk(t). Dit is een actieplan van ondernemers, vertegenwoordigers uit het onderwijs, werkgevers, kenniscentra, werkbemiddeling en de gemeente Steenwijkerland (en omgeving). Met dit actieplan investeren we actief in innovatieve projecten die onze arbeidsmarkt een stuk verder helpen en bedrijven helpt om voldoende personeel aan te trekken en te behouden. Om dit samen met werkgevers, bedrijven, onderwijs en andere betrokkenen te realiseren blijven we graag het gesprek aan gaan.
Daarom heten we van harte welkom tijdens het webinar:

Wanneer:       donderdag 14 januari 2021
Tijdstip:          15:30 tot 17:00 uur met live-chat

Inhoud webinar
15:30 – 15:35  Start Webinar
15:35 – 15:45  Welkom door Bert Flierman (programmamanager Actieplan Werk)
15:45 – 16:05  Hoe betrekken we het onderwijs beter bij dit vraagstuk?
16:05 – 16:45  Hoe maken we de arbeidsmarkt toekomstbestendig?
Via stellingen en vragen gaan we het gesprek aan over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en hoe werkgevers hier tegen aan kijken. We praten graag met u over oplossingen.
16:45 – 17:00  Uitloop/Afronding

U kunt zich aanmelden voor de webinar door ons een e-mail te sturen. Een dag van tevoren zult u van ons de inloggegevens van het programma Teams ontvangen.

Kent u andere P&O-medewerkers of werkgevers in uw netwerk voor wie dit webinar ook interessant is? Nodig hen gerust ook uit voor dit webinar.