P&O Café regio Steenwijkerland

De gevolgen van de coronacrisis zijn voelbaar en de mismatch op arbeidsmarkt is alleen maar toegenomen. De roep om innovatiever met onze arbeidsbevolking om te gaan groeit. Maar hoe doen we dat met elkaar? Daar willen we het graag met u over hebben tijdens het eerste P&O Café op donderdag 5 november. Sluit u aan?

Wat kunt u verwachten van deze webinar?

Tijdens deze webinar nemen we u mee in het Actieplan Werk(t). Dit is een actieplan van ondernemers, vertegenwoordigers uit het onderwijs, werkgevers, kenniscentra, werkbemiddeling en de gemeente Steenwijkerland (en omgeving). Met dit actieplan investeren we actief in innovatieve projecten die onze arbeidsmarkt een stuk verder helpen en bedrijven helpt om voldoende personeel aan te trekken en te behouden. We hebben al een aantal belangrijke stappen gezet; maar hopen ook dat er nog meer bedrijven of instanties zijn die met ons mee gaan doen!

Uit dit Actieplan zijn verschillende projecten voortgevloeid die interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Tijdens deze webinar vertellen wij over het project Stapelbanen ‘Van baangarantie naar werkgarantie’, vertellen wij u graag over de succesvolle samenwerking binnen het project en over het ontwikkelfonds Upgrade Jezelf, die een bijdrage kan leveren aan uw organisatie wanneer er opleidingsbehoefte is. Bent u er bij? Wij heten u graag welkom op:

Wanneer

Donderdag 5 november

Tijdstip

15:30 tot 17:00 uur met live-chat

Inhoud webinar

15:30 – 15:35    Start webinar
15:35 – 15:45    Welkom door wethouder Trijn Jongman
15:45 – 16:00    Ontwikkelfonds Upgrade Jezelf
16:00 – 16:15    Actieplan Werk(t)
16:15 – 16:30    Stapelbanen
16:30 – 17:00    Actualiteit: waar loopt u binnen uw organisatie tegenaan?

U kunt zich aanmelden voor de webinar door een e-mail te sturen aan actieplanwerk@steenwijkerland.nl met uw naam en bedrijf. Een dag van tevoren zult u van ons de inloggegevens van het programma Teams ontvangen.

Kent u andere P&O-medewerkers in uw netwerk voor wie dit webinar ook interessant is? Stuur deze informatie dan gerust door.

Meer informatie over het Actieplan Werk(t).