Steenwijk - Eeserwold

Het aan de A32 gelegen bedrijvenpark heeft een hoogwaardige en duurzame uitstraling. Ondernemen op Eeserwold betekent dan ook investeren in duurzaamheid.

Eeserwold te Steenwijk

Het gehele project Eeserwold is een ambitieus project waarin wonen, werken en recreëren worden gecombineerd tot een totaal nieuwe omgeving waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan. Het plangebied is gelegen ten noorden van de A32 en wordt ingesloten door de Steenwijker Aa en de Eesveenseweg.

Deze unieke zichtlocatie, is door een goede bereikbaarheid en ruime indeling uitstekend geschikt voor kantoorfuncties, showroomfuncties en hoogwaardige bedrijven met een open uitstraling. Voor dienstverlenende bedrijven en distributie- en logistieke ondernemingen is het terrein ook bijzonder geschikt. Meer informatie vindt u op www.eeserwold-zakelijk.nl.

Contact

Wilt u meer informatie over de kansen die het bedrijvenpark Eeserwold als vestigingslocatie voor uw bedrijf biedt, dan kunt u contact opnemen met de accountmanagers bedrijven van de gemeente Steenwijkerland. Voor grondprijzen en overige informatie verwijzen wij u graag naar www.eeserwold-zakelijk.nl.

Daarnaast kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van het bedrijventerrein en kantorenpark:

Roelofs Projectontwikkeling
E info@roelofsgroep.nl
T 0546 - 67 17 41