Denk mee over onze dienstverlening

Natuurlijk willen wij u nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom werken we aan een nieuwe visie op de dienstverlening. Praat u mee over onze visie op dienstverlening?

In de visie op dienstverlening staat bijvoorbeeld hoe wij u via verschillende kanalen informeren en hoe wij kunnen helpen als er vragen zijn. Wilt u meepraten over deze visie op dienstverlening? Kom dan naar een sessie op dinsdag 12 november 2019 in het gemeentehuis in Steenwijk. Er zijn 2 sessies:

  • 16.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur, inloop vanaf 15.45
  • 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur, inloop vanaf 19.15

We komen in kleine groepen samen. Tijdens de sessie kunt u uw ervaringen en wensen over dienstverlening delen. De sessies duren 1,5 tot 2 uur en worden verzorgd door het onafhankelijke Buro Noorderlingen. De uitkomsten verwerken wij in de nieuwe visie op dienstverlening.

Wij zouden het fijn vinden als u met ons mee wilt denken tijdens een sessie. Opgeven kan door een mail te sturen naar dienstverlening@steenwijkerland.nl Vermeld in de mail uw naam en het tijdstip van de sessie waaraan u wilt meedoen. Per sessie zijn een beperkt aantal plekken, dus geef u snel op.

We zien u graag op 12 november!