KHN Steenwijkerland en KopTop lanceren de website Is-Lit.nl

KHN Steenwijkerland en Koptop hebben op vanmiddag (28 april) de Steenwijkerlandse horecawebsite Is-Lit.nl gelanceerd. Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Steenwijkerland. Via Is-Lit.nl kunnen bezoekers een plek reserveren bij de zogenoemde ‘natte horeca’ in Steenwijkerland. De website maakt het mogelijk tijdens de heropening van de terrassen en – op termijn - verdere versoepelingen van de coronamaatregelen snel en effectief een plek te reserveren bij de horeca in Steenwijkerland.

Wethouder Bram Harmsma “Een typisch Steenwijkerlands product dat is geïnitieerd door een aantal lokale ondernemers. Is-lit is ook een prachtige naam voor deze website. Het heeft in dit verband een dubbele betekenis. Lit is namelijk straattaal en staat voor zoiets als vet, gaaf, gezellig maar staat ook voor ‘er brandt weer licht (lit) in de horeca’. Mooi om te constateren dat dit platform een perfecte oplossing biedt in deze coronatijd. Wat mij ook aanspreekt bij deze website is dat alle ‘natte’ horecabedrijven in Steenwijkerland, voor een gering bedrag van €45, een account kunnen aanvragen en hieraan mee kunnen doen. Ik vertrouw erop dat de website Is-Lit.nl dan ook een groot succes gaat worden!”

De website verschaft duidelijkheid over welk horecabedrijf nog plaats heeft en welke vol zit en biedt de mogelijkheid eenvoudig een plek te reserveren. Daarmee wordt een betere spreiding van de bezoekers over de horecabedrijven gerealiseerd en vinden er geen onnodige reisbewegingen plaats naar horecabedrijven die al vol zitten. Bij het verder versoepelen van de coronamaatregelen op termijn geeft de website bijvoorbeeld ook informatie over activiteiten en evenementen die in Steenwijkerland georganiseerd worden.

Neem een kijkje op de website van Is-Lit