Gewijzigde afvalinzameling met tweede paasdag

Op tweede paasdag (maandag 10 april) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

  • De afvalinzameling van maandag 10 april 2023 vindt plaats op zaterdag 8 april. Let op, dit is de zaterdag vóór de tweede paasdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. We vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat te zetten. 

Gewijzigde openingstijden

  • Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 10 april gesloten.
  • Het ROVA-Klantcontactcentrum is ook gesloten op maandag 10 april. 

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via onze ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden. Zelfs de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op www.rova.nl/inzamelkalender. De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store.

Heeft u vragen? 

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon 038 - 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 13.00 uur.