Informatieavond energie besparen voor woningeigenaren uit Ossenzijl en Kalenberg

Woont u Ossenzijl of Kalenberg en wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger én comfortabeler maakt, zonder dat u dat iets extra’s kost per maand? Wilt u in aanmerking komen voor een gratis energiescan? Kom dan op woensdag 13 september 2017 naar de informatiebijeenkomst van het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland in dorpshuis de Slinger in Ossenzijl.

In het Energieloket werken gemeente, provincie, maatwerkadviseurs en uitvoerende bedrijven samen om zoveel mogelijk woningen energiezuiniger te maken. Want, een energiezuinige woning is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu!

U kunt bij het Energieloket terecht voor al uw vragen over (subsidie voor) energiebesparende maatregelen in uw woning, maar ook voor informatie over het opwekken van duurzame energie. Maar het Energieloket zoekt u ook op! Op woensdag 13 september a.s. is er een avond in dorpshuis de Slinger in Ossenzijl voor woningeigenaren uit Ossenzijl en Kalenberg. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.15 uur.

Het Energieloket organiseert vaker informatieavonden. Benieuwd of we op dit najaar uw wijk aan doen? Houd uw huis-aan-huisbladen en de krant in de gaten.