Actualiteiten augustus 2019

 • Ook zonder afspraak geholpen worden in het gemeentehuis

  03 september 2019

  Vanaf maandag 2 september 2019 is het ook mogelijk om zonder afspraak in het gemeentehuis van Steenwijkerland geholpen te worden.

 • Vragenlijst over behoefte aan woonwagenstandplaatsen

  02 september 2019

  Hoe groot is de behoefte aan standplaatsen voor woonwagens in de gemeente Steenwijkerland? Dat willen we graag weten. Daarom hebben we een vragenlijst gemaakt die ingevuld kan worden.

 • Open Monumentendag in Steenwijkerland!

  27 augustus 2019

  Op 14 september 2019 is het weer Open Monumentendag in Steenwijkerland. Een mooie gelegenheid om die dag een van de vele monumenten te bezoeken.

 • Spreekuur wethouders Steenwijkerland

  27 augustus 2019

  Maandag 2 september 2019 vindt het eerste spreekuur van de wethouders plaats van 17.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis in Steenwijk.

 • Nieuwste peiling Steenwijkerland over (digitale) post

  04 september 2019

  Sinds 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. We vinden het belangrijk om te weten wat u van die onderwerpen vindt. Deze keer is het onderwerp (digitale) post van de gemeente.

 • Meepraten over kwaliteitsimpuls park Rams Woerthe

  27 augustus 2019

  Op woensdag 4 september kunt u bekijken hoe park Rams Woerthe in Steenwijk er mogelijk uit zou kunnen zien. Een landschapsarchitect heeft hiervoor een ontwerp gemaakt. Voor het ontwerp zijn tijdens een informatieavond in juli ideeën, meningen en suggesties opgehaald. U bent op 4 september vanaf 19.30 uur van harte welkom in Rabo Theater De Meenthe.

 • Kans op natuurbrand afgenomen

  05 augustus 2019

  Regio IJsselland is, in het kader van natuurbrandrisico, naar Fase 1 ‘regulier risico’ gegaan. Fase 1 geeft aan dat er minder grote kans is op een snel uitbreidende natuurbrand. Het kan wel gebeuren. Wees altijd voorzichtig met vuur. Voor Steenwijkerland houdt dit in dat u weer gebruik mag maken van uw ontheffing om snoei- en tuinafval en riet- en maaiafval te verbranden.