Nieuwste peiling Steenwijkerland over (digitale) post

Sinds 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. We vinden het belangrijk om te weten wat u van die onderwerpen vindt. Deze keer is het onderwerp (digitale) post van de gemeente.

Invullen vragenlijst over (digitale) post kan tot en met 8 september

U kunt er bijna niet meer omheen: online uw zaken regelen. Steeds meer bedrijven en organisaties bieden hun diensten digitaal aan. Ook de gemeente Steenwijkerland doet dat. Sinds kort hebben wij de mogelijkheid om post digitaal te sturen via de Berichtenbox van MijnOverheid. Dit is een digitale brievenbus waarin u persoonlijke post van de overheid kunt ontvangen. Dit kan post zijn van verschillende organisaties, zoals de Belastingdienst, de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) en gemeenten.

Wij willen graag weten hoe inwoners post van de overheid en de gemeente het liefst ontvangen: digitaal via de Berichtenbox of op papier. Door de vragenlijst in te vullen kunt u aangeven wat u belangrijk vindt. De resultaten gebruiken wij om keuzes te maken voor het inzetten van de Berichtenbox.

Deelnemers van het online Inwonerspanel Steenwijkerland hebben een uitnodiging ontvangen voor het invullen van de vragenlijst. Ook als u geen deelnemer bent van het Inwonerspanel kunt u de vragenlijst over dienstverlening invullen. Dat kan tot en met 8 september 2019. De vragenlijst staat voor u klaar op www.steenwijkerlandpeilt.nl/peiling Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor het Inwonerspanel.

Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden anoniem verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research.