Kom in actie op de World cleanup day

Zaterdag 19 september is het World cleanup day. Voor veel mensen het moment om hun omgeving weer zwerfvuilvrij te maken. Het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA ondersteunt deze initiatieven graag met afvalgrijpers, handschoenen, veiligheidshesjes en vuilniszakken. Wilt u ook in actie komen tijdens de World cleanup day? Kijk dan snel op mooi-schoon.nl naar de mogelijkheden.

World Cleanup Day

De World cleanup day is de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. In 2019 deden de inwoners uit maar liefst 180 landen mee. Ook in Nederland doen elk jaar duizenden mensen mee aan de World cleanup day. Wilt u ook meedoen aan de World cleanup day? Dat kan natuurlijk. Ga naar mooi-schoon.nl en kom in actie.

Mooi Schoon

Mooi Schoon is het zwerfvuilprogramma van ROVA. ROVA helpt inwoners van 18 ROVA gemeenten hun omgeving schoon te houden of maken. Iedereen wil natuurlijk graag een schone leefomgeving. Dat is waar het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon voor staat. In 18 gemeenten werkt Mooi Schoon samen om door middel van voorlichting, educatie en extra aanpak zwerfvuil te voorkomen.