College Steenwijkerland lanceert interactieve website

Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland hebben een interactieve website online gezet. In deze zogenoemde college-app geeft het college aan welke politieke afspraken zij hebben vastgelegd in hun collegeprogramma ‘Verantwoord Anders’. De college-app is opgedeeld in vier bestuurlijke programma’s waarin de ambities van het college staan verwoord.

Burgemeester Rob Bats ‘De college-app is een eigentijds communicatie middel dat naar onze mening uitermate geschikt is om, over en weer, met inwoners en ondernemers in contact te komen en te blijven. Iets dat wij als college hoog in het vaandel dragen. Het is naar ons weten ook een vrij uniek communicatiemiddel dat door een college van B&W wordt ingezet. Ik hoop dan ook dat velen gebruik zullen maken van deze app’.

Samen met een bedrijf dat aan gemeenten begrotingsapps levert is deze college-app ontwikkeld. Met deze ontwikkeling is tevens een impuls gegeven aan de doorontwikkeling van de begrotingsapp die nu door diverse gemeenten wordt gebruikt.

Inwoners en ondernemers kunnen terecht op collegeapp.steenwijkerland.nl. Eventuele reacties of andere zaken kunnen ze kwijt onder de button reageren die bij elk bestuurlijk programma staat vermeld. De komende tijd zullen tal van zaken uit het college gecommuniceerd worden via de college-app.