Zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

De nieuwe premies van de collectieve zorgverkering voor inwoners met een laag inkomen zijn bekend. Vanaf 2018 draagt de gemeente Steenwijkerland nog meer bij dan dit jaar. Daardoor kunt u zich goed verzekeren tegen een lagere premie. De IGSD biedt namens de gemeente deze collectieve zorgverzekering aan via Zilveren Kruis. U kunt kiezen uit drie pakketten die variëren in dekking en premie. Er is altijd een pakket dat bij u past. Bovendien accepteert de zorgverzekeraar u zonder medische keuring.

Maandpremies 2018 op een rij

Hieronder ziet u wat u uiteindelijk zelf per pakket, per maand betaalt.

 

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Zilveren Kruis met tandartsverzekering

€  134,43

€ 146,43

€ 162,33

Zilveren Kruis zonder tandartsverzekering*

€ 126,48

€ 138,48

€ 149,38

* De tandartsverzekering hoeft u niet af te sluiten, als u een volledig kunstgebit heeft

Pakket 1: Wanneer u weinig zorg nodig heeft
Pakket 2: Wanneer u meer zorg nodig heeft
Pakket 3: Wanneer u vaak gebruik maakt van uw zorgverzekering en veel zorgkosten heeft

Wilt u weten welk pakket geschikt voor u is? Kijk dan op www.gezondverzekerd.nl. Op deze site kunt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met de collectieve zorgverzekering. U vindt ook informatie op onze website www.igsd-sw.nl.

Deelnemen aan de collectieve zorgverzekering

Via de website www.gezondverzekerd.nl kunt u zich aanmelden voor deelname aan collectieve zorgverzekering. Aanmelden kan tot en met 31 december 2017. Doet u dit liever schriftelijk of heeft u nog vragen. Bel dan op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur met de IGSD en vraag naar de medewerker werk, inkomen en zorg. U krijgt dan een aanvraagformulier en brochure toegezonden. Ons centrale nummer is 0521 - 538 980.