Bijeenkomst voormalige locatie de Gouden Engel

Op donderdag 13 december 2018 in Fletcher Hotel-Restaurant in Steenwijk (Woldmeentherand 15) organiseren Woonconcept en de gemeente een bijeenkomst over de locatie van het voormalig hotel-restaurant De Gouden Engel in Steenwijk. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

21 huurwoningen

Op de locatie van het voormalig hotel-restaurant De Gouden Engel in Steenwijk, gaat Woonconcept 21 sociale huurappartementen realiseren. Hiermee werken Woonconcept en de gemeente samen aan de doelstelling om voldoende woningen van goede kwaliteit te bieden aan de inwoners van de gemeente Steenwijkerland.

Bijzondere locatie

De Gouden Engel is voor veel Steenwijkers een bekende en bijzondere locatie. Daarom willen we de inwoners van Steenwijk graag betrekken bij het ontwerp. Zodat iedereen straks met trots kijkt naar het nieuwe appartementencomplex op die plek.  

Wat vindt u ervan?

Tijdens de bijeenkomst van 13 december om 19.30 uur nodigen we de inwoners van harte uit om mee te denken over de sfeer en uitstraling van dit appartementencomplex. Met behulp van uw ideeën en suggesties over het aangezicht van dit complex, maakt een architect een nieuw voorstel. De bijeenkomst wordt geleid door een onafhankelijk gespreksleider.

Aanmelden

Als u deze avond wilt bijwonen, dan verzoeken wij u vriendelijk u aan te melden via het mailadres: henk.kloosterman@steenwijkerland.nl