Informatieavond voor de startende ondernemer

Op donderdag 13 december 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 11 december 2018.

Tijdens de bijeenkomst met als thema ‘Hoe zorg je voor een vliegende start’ wordt de starter door Marcel Doeve van Doeve MKB-advies als partner van Kennis Netwerk Steenwijkerland meegenomen in het traject rond het opzetten van een ondernemingsplan. Marcel Doeve is ook businesscoach bij de Startversneller en richt zich vanuit die rol op ambitieuze (startende) ondernemers die met coaching hun bedrijf sneller naar een hoger niveau willen brengen. Wilt u weten hoe u uw onderneming tot een succes maakt? Meld u dan uiterlijk 11 december aan.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.