Burgemeester bezoekt jeugdhonk Kuinre

Belofte maakt schuld. In het kader hiervan bezocht burgemeester Rob Bats het jeugdhonk ‘t Strandhuus in Kuinre. Het college van B&W bezocht begin 2019 Kuinre en zou ook een bezoek brengen aan het jeugdhonk. Door omstandigheden kon dit laatste niet doorgaan.

'Maar ik kom terug', riep burgemeester Rob Bats destijds. Dinsdagavond 3 december werd  de burgemeester opgewacht door het jeugdbestuur en enkele moeders die het jeugdbestuur ondersteunen. Het was alweer een paar jaar geleden dat de jeugd een noodkreet sloeg over de toestand van hun honk. Zij zakten letterlijk door de vloer. Plannen werden gemaakt, fondsen werden aangeschreven en het dorp werd gemobiliseerd. En met resultaat. In het voorjaar van 2018 werd het nieuwe jeugdhonk geopend. Vol trots werd de burgemeester afgelopen dinsdag bijgepraat over alle activiteiten in het honk. Kinderdisco, bingo, heksenparcours, beachvolleybal, klaverjassen, chillen en gamen, zomaar wat activiteiten die allemaal in het jeugdhonk plaatsvinden.
Rob Bats: 'Een leuk bezoek en mooi om te constateren dat het jeugdhonk financieel gezond is en wordt ondersteund door onder meer donateurs uit Kuinre'.