Inzameldagen 2020 zijn bekend

Ook in 2020 komt ROVA weer bij u langs om uw containers voor afval en grondstoffen te legen. De inzameldagen voor 2020 zijn bekend. U vindt de inzameldagen voor uw adres in de vernieuwde ROVA-app of op www.rova.nl/inzamelkalender

Standaard worden geen papieren inzamelkalenders verzonden. Als u toch een papieren inzamelkalender wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het ROVA-Klantcontactcentrum 038 - 427 37 77. Het ROVA klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Nieuwe ROVA-app

Inwoners met een smartphone kunnen de ROVA-app downloaden. Deze app staat gratis beschikbaar in de App store en in de Google play store. Met de ROVA-app hebben inwoners altijd alle informatie over de inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. Daarnaast kunt u in de app een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een berichtje op uw telefoon krijgt.

Let op, de ROVA-app is onlangs compleet vernieuwd, dus ook als u de ROVA-app al op uw telefoon heeft staan, is het verstandig om te controleren of dit laatste versie is.