Uitnodiging voor werksessie Steenwijkerlands Sportakkoord

Woensdagavond 15 januari 2020 leggen we, voorafgaand aan de Sportverkiezingen, het concept Steenwijkerlands Sportakkoord aan u voor en stellen we u de vraag: doet u mee?

Voor het maken van dit concept zijn de ideeën gebruikt die zijn ingebracht in bijeenkomsten over het Wedstrijdplan, de gesprekken die onze sportformateurs Marieke Postma en Andre Kasel de afgelopen tijd hebben gevoerd en de opbrengst van een werksessie met een aantal sportaanbieders in december’. De thema’s ‘Jong leren bewegen’, ‘Vitale sportaanbieders’, ‘Inclusief sporten en bewegen’ en ‘Duurzame sportinfrastructuur’ zijn verder uitgewerkt en presenteren we u graag. Daarna is er ruimte om met elkaar de plannen verder aan te scherpen en aan te geven op welke manier u mee wilt doen aan het Steenwijkerlands Sportakkoord.

Voor wie

De avond is voor iedereen die graag een bijdrage wil leveren aan het Steenwijkerlands Sportakkoord. Dus bent u bijvoorbeeld vertegenwoordiger van een sportaanbieder, school, wijkvereniging, eerstelijns zorgorganisatie of bent u een enthousiaste inwoner die graag zijn steentje bij wil dragen. U bent van harte welkom. Want het Steenwijkerlands Sportakkoord maken we met elkaar en voeren we gezamenlijk uit.

Waar en wanneer?

Wanneer:    
15 januari 2020
Waar:        
Rabotheater De Meenthe
Tijd:    
vanaf 17.30 uur ontvangen wij u graag met soep en een broodje. Het programma start om 18.00 uur. Aansluitend kunt u om 20.00 uur het Sportgala bezoeken waar de sportkampioenen van 2019 worden gehuldigd.

Bent u er bij?

Het is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er aanwezig zijn. Het is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er aanwezig zijn. Daarom willen we u vragen u aan te melden voor de werksessie Steenwijkerlands Sportakkoord.