Dienstverlening tijdens coronatijd

Het gemeentehuis is in deze coronatijd gewoon open. Wel moet u een afspraak maken als u aan onze balies geholpen wilt worden. Ook voor het ophalen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet u een afspraak maken.

Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht in publieke binnenruimten zoals het gemeentehuis. Voor bezoekers die nog geen mondkapje hebben, ligt een exemplaar bij de ingang van het gemeentehuis.

Wilt u een vergunning aanvragen (zoals een evenementenvergunning of een vergunning om te bouwen)? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 14 0521.

Wilt u geboorteaangifte doen? In deze coronatijd hoeft u hiervoor niet langs te komen. U kunt telefonisch aangifte doen via 14 0521.

Ook wij volgen de landelijke richtlijnen om zoveel mogelijk thuis te werken. Kunnen we het online of telefonisch regelen? Dan heeft dat daarom onze voorkeur. Wist u dat u ook veel producten via onze website kunt aanvragen? Heeft u er vragen over, bel ons gerust.

Tot slot: Heeft u een afspraak bij de gemeente? Als u hoest, verkouden bent en/of koorts heeft, vragen wij u een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u weer klachtenvrij bent. Dit ter bescherming van bezoekers en medewerkers in het gemeentehuis.