Nieuwe peiling Steenwijkerland over veranderingen in coronatijd

Sinds 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. We vinden het belangrijk om te weten wat u van die onderwerpen vindt. Deze keer is het onderwerp veranderingen in coronatijd.

Invullen van de vragenlijst kan tot en met zondag 20 december

Corona. Een onderwerp waar we niet om heen kunnen. Veel mensen hebben vragen en zorgen over de effecten van het coronavirus en de maatregelen. Hoe stoppen we de verspreiding van het virus? Wat kan en mag er wel en wat niet? Hoe blijf ik gezond? Hoe gaat het met de mensen in mijn naaste omgeving? Blijft mijn baan of bedrijf bestaan? Vragen die u misschien ook heeft. Als gemeente hebben we ook vragen. Bijvoorbeeld over wat u van de gemeente verwacht in deze crisis.
We willen graag van u horen wat u ervaart en belangrijk vindt tijdens deze coronacrisis. De uitkomsten van deze peiling gebruiken wij voor het verbeteren van onze dienstverlening en communicatie en voor het betrekken van inwoners bij plannen tijdens de coronatijd.

Deelnemers van het online Inwonerspanel Steenwijkerland ontvangen een uitnodiging voor het invullen van de vragenlijst. Ook als u geen deelnemer bent van het Inwonerspanel kunt u de digitale vragenlijst invullen. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Meedoen kan tot en met zondag 20 december. De vragenlijst staat voor u klaar op www.steenwijkerlandpeilt.nl/peiling Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor het Inwonerspanel.

Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden anoniem verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research.