Digitale bijeenkomst over werkzaamheden aan N334

In maart 2022 is er groot onderhoud aan de N334 in Giethoorn. Deze werkzaamheden worden samen met de provincie Overijssel uitgevoerd. Eind december start de aanbesteding voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat staat er te gebeuren | wegdek en fietspad vervangen

Het wegdek van de N334 in Giethoorn en het fietspad dat er naast ligt zijn aan vervanging toe. Het asfalt tussen Giethoorn Noord en de Nering wordt vernieuwd. Omdat de gemeente in maart een aansluiting wil aanleggen bij de nieuwe school OBS de Punter is er besloten om dit gezamenlijk op te pakken. Zo zorgen we voor een veilige doorstroming op de N334.  

Digitale informatiebijeenkomst 20 december

Op maandag 20 december 2021 om 19.30 uur organiseren we een informatiebijeenkomst. Omdat we rekening moeten houden met de coronamaatregelen doen we dat digitaal via Teams. We presenteren op die avond het ontwerp en vertellen ook hoe het verdere proces eruitziet. Uiteraard is er daarnaast genoeg gelegenheid om vragen te stellen. We nodigen u van harte uit voor deze informatiebijeenkomst.

Vooraf aanmelden | u krijgt een inlogcode

Wilt u erbij zijn? U kunt zich tot en met 19 december voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar n334@steenwijkerland.nl. Als u zich heeft aangemeld, krijgt u van ons een link om op 20 december om 19.30 uur via Teams in te loggen.
Kunt u er niet bij zijn? Dan kunt u het ontwerp na 20 december vinden op www.steenwijkerland.nl/n334 en uw reactie alsnog naar ons mailen.