Gewijzigde afvalinzameling met tweede kerst

Op tweede kerstdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

De afvalinzameling van maandag 26 december vindt plaats op zaterdag 24 december. Let op, dit is de zaterdag vóór de kerstdagen.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Extra inzameldagen

De inzameldagen in 2023 kunnen wijzigen. Om te zorgen dat u niet te lang hoeft te overbruggen tussen de inzameldagen, zijn extra inzameldagen ingepland. Kijk op www.rova.nl/inzamelkalender of de ROVA-app of dit voor uw adres geldt.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is gesloten op maandag 26 december. Het ROVA-Klantcontactcentrum is ook op maandag 26 december gesloten. 

Inzamelkalender 2023

De inzamelkalender van ROVA voor 2023 is online beschikbaar. Bekijk via de ROVA-app of via www.rova.nl/inzamelkalender of de inzameldagen voor uw adres wijzigen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ROVA-Klantcontactcentrum, via (038) 427 37 77 of kijk op www.rova.nl/contact.