Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers

Op donderdag 8 maart organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 6 maart 2018.

Tijdens de bijeenkomst met als thema financiën wordt de starter door mth accountants & adviseurs als partner van Kennis Netwerk Steenwijkerland bijgepraat over zaken als investeringsaftrek, urencriterium, zakelijke kilometers, willekeurige afschrijving en het opzetten van een goede administratie. Uiteraard is er ook de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 6 maart 2018 aanmelden via www.steenwijkerland.nl/ondernemersbijeenkomsten

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

Voor in uw agenda: op woensdagavond 18 april 2018 is de Business Voice Steenwijkerland in Rabo Theater De Meenthe. Een evenement waar u zich als startende ondernemer kunt presenteren en uw hulpvraag kunt voorleggen aan ervaren ondernemers! Meer informatie: www.businessvoicesteenwijkerland.nl