Nieuwe subsidieregeling voor goede ideeën!

Heeft u een goed idee voor uw buurt of wijk? Een idee waar anderen ook plezier aan kunnen beleven? Dan is de nieuwe subsidieregeling ‘Inwonersinitiatieven zijn goud waard’ iets voor u!

Goede ideeën moet je ondersteunen, vinden we. Helemaal als de buurt daar leuker van wordt. Of het nu om het organiseren van een gezellige activiteit gaat of om een plannetje voor meer groen in de wijk. Bewonersinitiatieven verdienen een steuntje in de rug. En daarom is er een nieuwe subsidieregeling: Inwonersinitiatieven zijn goud waard!

Iets voor u?

Er zijn een paar spelregels. Belangrijkste ingrediënten voor succes? Uw idee maakt uw buurt leuker én de buurtbewoners zijn erbij betrokken. U vindt de spelregels onder www.steenwijkerland.nl/inwonersinitiatieven  

Mooi makkelijk

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Via onze website kunt u subsidie aanvragen om uw idee uit te voeren. U vult daarvoor een formulier in. Daarop staan vragen als: voor wie is uw idee bedoeld, wat kost het en hoe vergroot uw idee de leefbaarheid in uw buurt of wijk. Vervolgens stuurt u het formulier op.

Lekker snel

U hoeft niet lang op antwoord te wachten. De adviescommissie die naar uw aanvraag gaat kijken, komt regelmatig bij elkaar. Deze adviescommissie bestaat overigens uit vijf enthousiaste inwoners die zich daarvoor hebben aangemeld.

Hulp nodig?

Heeft u een idee, maar weet u niet hoe u het moet aanpakken? Heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Wilt u meer weten over de subsidieregeling? Neem dan contact op met Kor van der Velde of Lina van Veen. Zij zijn onze coördinatoren kernen en wijken en helpen u graag verder. U kunt mailen naar inwonersiniatieven@steenwijkerland.nl