Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers

Op donderdag 12 januari 2017 organiseert de gemeente, in samenwerking met netwerkorganisatie Zelfstandig Met Elkaar, een informatiebijeenkomst voor startende ondernemers. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en is gratis. Belangstellenden kunnen zich tot en met woensdag 11 januari aanmelden via de gemeentelijke website.

Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt de starter antwoord op vragen als: Waar vind ik mijn klanten en hoe bereik ik ze? Wat is mijn doel? Waar ligt mijn focus? Netwerken, hoe doe ik dat en hoe maak ik er optimaal gebruik van? Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

De bijeenkomst is op donderdag 12 januari van 19.00 tot 21.00 uur. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Zelfstandig Met Elkaar, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Belangstellenden kunnen zich tot en met woensdag 11 januari 2017 aanmelden voor de bijeenkomst voor startende ondernemers. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en informatie over de locatie.

De startersbijeenkomsten voor 2017 worden gehouden op elke tweede donderdag van de maand. Meer informatie hierover vindt u op de pagina bijeenkomsten voor ondernemers.