Informatieavond energie besparen voor woningeigenaren uit Belt-Schutsloot, Blokzijl, Sint Jansklooster, Vollenhove en Wanneperveen

Woont u in Belt-Schutsloot, Blokzijl, Sint Jansklooster, Vollenhove of Wanneperveen en wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger én comfortabeler maakt, zonder dat u dat iets extra’s kost per maand? Wilt u in aanmerking komen voor een gratis energiescan? Kom dan op dinsdag 16 januari 2018 naar de informatiebijeenkomst van het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland in ‘De Burght’ in Vollenhove.

In het Energieloket werken gemeente, provincie, maatwerkadviseurs en uitvoerende bedrijven samen om zoveel mogelijk woningen energiezuiniger te maken. Want, een energiezuinige woning is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. U kunt bij het Energieloket terecht voor al uw vragen over (subsidie voor) energiebesparende maatregelen in uw woning, maar ook voor informatie over het opwekken van duurzame energie. Maar het Energieloket zoekt u ook op.

Op dinsdag 16 januari a.s. is er een avond in ‘De Burght’, Godfried van Rhenenlaan 2 in Vollenhove voor woningeigenaren uit Belt-Schutsloot, Blokzijl, Sint Jansklooster, Vollenhove en Wanneperveen. De avond begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Het Energieloket organiseert vaker informatieavonden. Benieuwd of we op dit najaar uw wijk aan doen? Houd uw huis-aan-huisbladen en de krant in de gaten.