Vindt u autorijden in het donker onprettig? Reis met het openbaar vervoer!

Het is weer winter: dat betekent dat de dagen korter zijn en het eerder donker is. Wanneer u liever niet in de auto stapt als het schemerig begint te worden of het al donker is, dan biedt het openbaar vervoer een mooie uitkomst. OV-ambassadeurs kunnen u hierbij helpen! Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd.

Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur 

Heeft u vragen over het reizen met trein, bus of haltetaxi? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van onze inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij u op weg in het openbaar vervoer. 

Wanneer:       
woensdag 11 januari 2023
Hoe laat:       
10.00 – 11.30 uur 
Waar:           
Bibliotheek Steenwijk,
Meppelerweg 47a, Steenwijk

Telefonische spreekuren  

Wilt u liever telefonisch contact met een OV-ambassadeur? Dan kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.   

  • Maandag t/m vrijdagochtend
    van 10.00 tot 12.00 uur   
  • Dinsdag- en donderdagmiddag
    van 13.30 tot 15.00 uur   
  • Maandag- en woensdagavond
    van 18.30 tot 20.00 uur    

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Inloopspreekuur OV-ambassadeurs