Informatieavond over herontwikkeling Kloosterkamp e.o. in Sint Jansklooster

Op dinsdag 18 juli a.s. organiseert Wetland Wonen Groep samen met de gemeente een informatieavond over het plan voor in totaal 34 woningen in het woongebied rond de Molenstraat in Sint Jansklooster. Het is de laatste fase van de herontwikkeling van Kloosterkamp e.o. U bent om 19.30 uur van harte welkom in dorpshuis Sint Janskamp.

De herontwikkeling van het woongebied rond de Molenstraat loopt al een groot aantal jaren. Nu willen Wetland Wonen Groep en de gemeente ook de laatste fase realiseren. De afgelopen maanden is in nauwe samenwerking met een afvaardiging uit Sint Jansklooster een haalbaar plan ontwikkeld. Binnen het plan is ruimte voor 34 woningen bestemd voor sociale huur. Wetland Wonen Groep wil in de eerste fase van het plan 14 woningen op het braakliggende terrein tegenover de COOP in ontwikkeling brengen.

Informatieavond

Tijdens de informatieavond op dinsdag 18 juli 2017 kunt u de schetsen van de eerste fase bekijken. We geven graag een toelichting op het plan en ook kunt u informatie krijgen over het passend toewijzen van huurwoningen en de mogelijkheden voor aanpassingen in de woning (Wmo-regeling). Om 19.30 uur bent u van harte welkom in dorpshuis Sint Janskamp.