Ossenzijlerweg tussen Ossenzijl en Oldemarkt weer vrijgegeven

Update (06-06): De Ossenzijlerweg is weer vrijgegeven. Op vrijdag 7 juni en dinsdag 11 juni voeren we nog wel wat opruimwerkzaamheden uit. Op die dagen wordt dit ook met bebording aangegeven en worden er verkeersregelaars ingezet.

Update (05-06): De Ossenzijlerweg blijft vandaag (5 juni) afgesloten. Dit vanwege het gevaar dat er nog takken aan bomen hangen die eruit kunnen vallen. Donderdagochtend (6 juni) vanaf 7.30 uur gaan we weer verder met de werkzaamheden. De Ossenzijlerweg blijft afgesloten met hekken tot de werkzaamheden klaar zijn. We hopen dat de weg op donderdag 6 juni in de loop van de dag weer gebruikt kan worden.

De Ossenzijlerweg tussen Ossenzijl en Oldemarkt is in zijn geheel afgesloten door de stormschade in de nacht van 5 juni. Er liggen veel bomen over de weg en er hangen takken aan bomen die er nog uit kunnen vallen. De gemeente is druk bezig om de bomen op te ruimen, maar de verwachting is dat dit nog enige tijd kan duren. Tot die tijd is de Ossenzijlerweg afgesloten met hekken en leiden verkeersregelaars het verkeer om.

Omleidingroutes

Vanuit Kuinre kan worden omgereden via de weg Blokzijl-Steenwijk (N761). Vanuit Oldemarkt kan worden omgereden via de weg naar Steenwijk (N761).