Nieuwste peiling Steenwijkerland over openbare verlichting

Sinds 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van deze onderwerpen vindt. Een aantal keer per jaar zetten wij een vragenlijst uit onder de panelleden. Deze keer is het onderwerp openbare verlichting. U kunt tot en met zondag 5 juli meedoen aan de peiling.

In de woonwijken in onze gemeente staan ongeveer 10.000 lantaarnpalen. De kans is groot dat u er ook een aantal in uw straat heeft staan. Gemeente Steenwijkerland gaat de komende jaren de oude kappen van veel lantaarnpalen in de woonwijken vervangen voor nieuwe kappen, behalve van lantaarnpalen in historische stads- en dorpskernen.
Zo’n grote vervanging van de openbare verlichting gaat niet in één keer. En daarom doen we dat in fasen. We beginnen met de oudste en meest energie verbruikende verlichting. De nieuwe verlichting wordt energiezuinig. De lichtkleur en lichtsterkte staat vast, maar er moet nog een keuze worden gemaakt tussen 4 verschillende kappen.

Wij willen graag weten welke kappen onze inwoners het liefst zien. In deze vragenlijst kunt u aangeven naar welke nieuwe kap uw voorkeur uitgaat. De uitkomsten van dit onderzoek gebruiken we bij de keuze voor de nieuwe openbare verlichting.

U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 5 juli 2020. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 3 minuten.
    
Leden van het Inwonerspanel hebben een uitnodiging voor het onderzoek via de mail ontvangen. Ook als u geen lid bent van het Inwonerspanel kunt u meedoen aan het onderzoek. U kunt meedoen via www.steenwijkerlandpeilt.nl/peiling Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor het Inwonerspanel.
 


Foto’s: de kappen die de komende jaren vervangen worden


Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden anoniem verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research.

 

Logo inwonerspanel Steenwijkerland peilt