Gewijzigde afvalinzameling met tweede paasdag

Op tweede paasdag (maandag 5 april) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

De inzameling van gft (groente-, fruit- en tuinafval) van maandag 5 april vindt plaats op zaterdag 3 april. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede paasdag.

De inzameling van los papier en karton van maandag 5 april vindt plaats op maandag 12 april.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk en het ROVA-Klantcontactcentrum zijn op maandag 5 april gesloten.

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via onze ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden. Zelfs de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen.

De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op www.rova.nl/afvalkalender

De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon 038 - 427 37 77 of www.rova.nl/contact

Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.

Rova logo