Steenwijkerland organiseert online Sportbingoquiz

Hoe zetten we in coronatijd op een leuke manier de sport in onze gemeente in de spotlight? En hoe ronden we feestelijk én coronaproof de ondertekening van het Steenwijkerlands Sport & Beweegakkoord af. Het sport- en beweegakkoord waar zoveel sportaanbieders, maatschappelijke organisaties en sportliefhebbers aan meedoen? Met dat in het achterhoofd organiseren De Meenthe, Sociaal Werk De Kop, Sportservice Zwolle en de gemeente Steenwijkerland op vrijdag 26 maart de online Steenwijkerlandse Sportbingoquiz. Wethouder Bram Harmsma: ‘Ook in coronatijd is aandacht voor sport super belangrijk. Want juist nu is het voor heel veel mensen een fijne uitlaatklep, of je nu zelf sporter bent of er liever naar kijkt. Daarom wilden we met elkaar iets organiseren. Uiteraard wel binnen de coronamaatregelen. En dat is met deze online Sportbinqoquiz meer dan gelukt. Een mooie mix van entertainment, sport en spel én een stukje kennis testen: wat weten we over de sport in Steenwijkerland. Geen lastige vragen, wél leuke weetjes. Ik zou zeggen: doe vooral mee!’

Tijdens de online Sportbingoquiz spelen de deelnemers onder leiding van de sportspeaker Jannes Mulder een bingo en zijn er quizvragen over de Steenwijkerlandse sport. Bekende en minder bekende sporters komen in beeld, er is muziek en de overhandiging van het ondertekende Steenwijkerlands Sport & Beweegakkoord.

Deelname aan de Sportbingoquiz is gratis, aanmelden kan via www.sportbingoquiz.nl Na aanmelding krijgen de deelnemers alle informatie die ze nodig hebben om op 26 maart mee te kunnen spelen. De Sportbingoquiz kan ook nog iets opleveren: er zijn individuele prijzen én clubprijzen, zoals tegoedbonnen voor sportmaterialen, een workshop of een leuke activiteit voor de club.

De Sportbingoquiz wordt – ook voor niet-deelnemers – op  26 maart van 19.30 tot 21.00 uur live uitgezonden via www.sportbingoquiz.nl

Uitnodiging sportbingoquizsrc="/Inwoners/Sport_en_bewegen/Sportbingoquiz_op_26_maart/Uitnodiging_sportbingoquiz/Uitnodiging_sportbingoquiz.std?disposition=inline"
Klik op de afbeelding om deze te downloaden (pdf, 2,2 MB).