Theateravond in De Meenthe over opvoeden met Michael Kortekaas

Speciaal voor alle ouders in Steenwijkerland organiseert het Platform Collectieve Preventie Steenwijkerland op maandag 27 maart een inspirerende avond over opvoeden.

Simone Slager, namens de basisscholen: ‘We vinden het allemaal heel normaal: een kind opvoeden. Maar zo gemakkelijk is dat niet altijd. Soms ben je als ouders best wel eens vertwijfeld of denk je: hoe ga ik hier nu mee om? Dat is voor veel ouders vast herkenbaar.Platform Collectieve Preventie Daarom hebben we als platform gezegd: hoe kunnen we ouders daarbij helpen? Bijvoorbeeld met een inspirerend verhaal of tips? Vandaar deze avond in theater De Meenthe met Michael Kortekaas die bekend is van het tv-programma Hunted. Hij weet mensen op een leuke manier mee te nemen, op gedachten te brengen en te inspireren. Echt een avondje uit dus.’ Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van De Meenthe: www.demeenthe.nl. 

In het Platform Collectieve Preventie werken verschillende organisaties samen die betrokken zijn bij het opgroeien van kinderen en jongeren: Sociaal Werk De Kop, Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland, het basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang en de gemeente. Elk jaar organiseert het Platform een bijzondere activiteit. Dit jaar is dat een avondje uit voor alle ouders in Steenwijkerland op 27 maart. Simone Slager: ‘Wie dat wil kan na afloop ook nog even napraten met Michael Kortekaas of met de professionals van de verschillende organisaties.’ 

Meer informatie over de avond en het Platform Collectieve Preventie is te vinden op www.steenwijkerland.nl/opvoeden. Aanmelden voor 27 maart kan (kosteloos) via www.demeenthe.nl.


Bron: Platform Collectieve Preventie